Sobre MGA

Fundat el 1976 i presidit per Jaume Sanahuja Junyent, Grup MGA crea la primera màquina recreativa amb premi a Espanya i és capdavantera en la creació dels primers centres d’entreteniment familiar i casinos electrònics.

Generador de tendències i conscient que el sector del joc requereix un canvi permanent, Grup MGA ha aconseguit consolidar un potent grup empresarial que participa en tots els àmbits i subsectors del món del joc i del lleure. Disposa d’una àmplia experiència en la fabricació, la distribució i l’explotació de tot tipus de màquines recreatives i d’entreteniment i crea constantment noves oportunitats de negoci.

 

Des dels seus inicis, Grup MGA ha desenvolupat aliances estratègiques sòlides amb els grups empresarials més rellevants de l’àmbit internacional.

La seu central del Grup està situada al Parc Tecnològic del Vallès, en un entorn de desenvolupament privilegiat que aporta els elements necessaris per potenciar al màxim la innovació dels seus projectes.

Grup MGA és avui una companyia de referència en el mercat nacional i internacional, assentada sobre valors com la innovació i la qualitat però, sobretot, basada en la confiança dipositada en el seu extens equip humà i en l’atenció als seus clients.